Kjære besøkende. Vi ønsker å informere om at din nettleser er utdatert og at vi ikke kan garantere for kvaliteten på din opplevelse. Hent ny nettleser: Opera, Firefox, Internet Explorer 8, Chrome, Safari. Hilsen PA Bachke

Hvilke gevinster kan skapes for deres bedrift?

Additiv produksjon, eller 3D printing, er et samlebegrep som omfatter mange teknologier som gir nye muligheter. Den teknologiske utviklingen innen additiv produksjon går ekstremt raskt og teknologiene har forskjellige egenskaper og bruksområder.

P.A. Bachke kan som din sparringspartner innen additiv produksjon i metall tilby både hybridmaskiner (dreie- eller fresemaskiner med integrert 3D printing) eller rene maskiner for additiv produksjon. Våre samarbeidspartnere tilbyr også additiv produksjon som en tjeneste, enten for de som bare har behov for enkelte komponenter, eller for de bedriftene som ønsker å finne ut om dette er teknologier som de kan bruke og investere i.

5-akset maskin for additiv produksjon med DMT teknologi. Bildet viser reparasjon av motor casing til en jetmotor.

Støpeformer for tannkroner laget med additiv produksjon i Powder Bed SLM maskin

Ta kontakt for å finne ut hvilke muligheter som ligger i additiv produksjon for din bedrift.
info@pabachke.no
+47 21 06 19 60

Vi ønsker å være din sparringspartner for nye produksjonsprosesser innen mekanisk industri. Klikk her hvis du ønsker mer informasjon fra et av våre suksess case innen automatisering og robotisering for vår kunde Ole G Nord-Varhaug.

Fyll inn skjemaet nedenfor og vi vil kontakte deg ved første anledning:

Landing page