Kjære besøkende. Vi ønsker å informere om at din nettleser er utdatert og at vi ikke kan garantere for kvaliteten på din opplevelse. Hent ny nettleser: Opera, Firefox, Internet Explorer 8, Chrome, Safari. Hilsen PA Bachke

Servicekoordinator

Servicekoordinator
Vi utvider vår serviceavdeling og søker etter kompetente folk som vil være med å utvikle avdelingen videre. Vårt mål er enkelt: vi skal yte den beste servicen i markedet!

Arbeidsoppgaver
Som servicekoordinator er du daglig i kontakt med våre kunder og tar i mot alle typer servicehenvendelser. Du koordinerer teknisk personal til forestående jobber og sørger for at materiell og utstyr er på riktig plass til riktig tid.

Du jobber i et team som ledes av servicesjefen og er delaktig i planleggingen og koordineringen av arbeidet i gruppen. Du vil få mulighet til personlig og faglig utvikling samt tilegne deg verdifull erfaring og kompetanse sammen med oss. Arbeidet innebærer utstrakt kontakt med våre kunder, teknikere og leverandører fra mange land og kontinenter.

Kvalifikasjoner
Du er en uredd, positiv og utadvendt person som liker å yte service, samt trives i et miljø med høyt tempo. Du kommuniserer godt på engelsk og norsk, er effektiv og strukturert.

Vi ser at du har teknisk bakgrunn eller innsikt, og det er en fordel at du har erfaring fra verktøymaskiner med CNC styringer, men dette er ikke et krav. Du er fleksibel med god samtale- og kommunikasjonsforståelse, og du tar gjerne nye utfordringer.

Vi tilbyr
Gode lønnsbetingelser, et godt miljø og utviklingsmuligheter i en hektisk og spennende hverdag med mange baller i luften. Opplæring vil bli gitt internt og hos våre produsenter.

Annen informasjon:
Stillingen er lokalisert ved vårt hovedkontor i Oslo.
Tiltredelse: Etter avtale

Spørsmål om stillingen kan rettes til Knut Chr. Bachke, P.A. Bachke AS, tlf 45205858

Søknad med CV merkes stillingstittel og sendes til Knut Chr. Bachke