Kjære besøkende. Vi ønsker å informere om at din nettleser er utdatert og at vi ikke kan garantere for kvaliteten på din opplevelse. Hent ny nettleser: Opera, Firefox, Internet Explorer 8, Chrome, Safari. Hilsen PA Bachke

Skal du på EuroBlech i oktober? Påmeldingsfrist 30. august!

P.A. Bachke arrangerer tur til verdens største messe for platebearbeidingsmaskiner i Hannover. Vi bor godt, spiser godt og drikker godt – i mellom fyller vi rikelig på med faglig innhold og ser det siste innen platemaskiner!

Utreise fra Gardermoen mandag 22. oktober kl. 1720 med ankomst Hannover kl. 2135
Hjemreise torsdag 25. oktober kl. 1430. Ankomst Gardermoen kl. 1835.

Transport fra flyplassen til Novotel Hildesheim og 3 overnattinger. 2 hele dager på messen. De som ønsker kan benytte 3 timer på messen torsdag før avreise. Det er mulig å bestille senere avreise torsdag og få 3 hele dager på messen. Felles middag tirsdag og onsdag kveld.

Totalt Kr. 11 650,-. Transport til og fra messen kommer i tillegg.

P.A. Bachke representerer flere av verdens ledende produsenter for platebearbeidingsmaskiner og ser frem til en hyggelig prat om Deres neste maskininvestering.

Kontakt Jon Lorentzen for påmelding: jon@pabachke.no / 47 46 32 38

Påmelding innen 30. august. Vi har et begrenset antall plasser, så vær tidlig ute.

Vi tar forbehold om endringer i pris på flybilletter.

Voortman – driver dere som stålentreprenør eller er stålgrossist har Voortman løsningene for effektiv produksjon. Baykal – Plasmaskjæremaskiner, fiberlasere, kantpresser, platesakser. Akyapak – Platevalser. Euromac – stansemaskiner og horisontale hydrauliske presser. Schwarze-Robitec – Rørbøyemaskiner i verdensklasse. Macri – Rørbøyemaskiner. Meba – Tysk kvalitetsprodusent av båndsager. Carif – Prisgunstige kvalitetssager fra velkjente Carif i Italia. Lissmac – avgrademaskiner. Soitaab – Plasmaskjæremaskiner og vannskjæremaskiner. FACCIN/BIKO – verdensledende produsent av platevalser.