Kjære besøkende. Vi ønsker å informere om at din nettleser er utdatert og at vi ikke kan garantere for kvaliteten på din opplevelse. Hent ny nettleser: Opera, Firefox, Internet Explorer 8, Chrome, Safari. Hilsen PA Bachke
SMART Industri 2018

På vår stand viser vi noen av løsningene vi allerede har levert til norske kunder. Vi jobber i virtual reality frem til produksjonsprosessen er klar. Kom og se hvordan P.A. Bachke simulerer prosessen presentert med VR, før vi ender opp med ferdig løsning ute hos kunde.

Stikkord er:
Virtual Reality
Additiv Produksjon
Automatisering & robotisering
Nyheter: AXA VCC50

Se Norgesnyheten innen additiv produksjon – Doosan SMX 3100S millturn maskin med robot – AXA VCC 50 kraftkaren innen 5-akse fresing - VR presentasjoner av maskiner og produksjonsløsninger.


Dette vil du ikke glipp av!

Vi vil vise frem to 5-akse maskiner under SMART industri. En Doosan Puma SMX 3100S som er koblet opp mot en ABB robot fra RobotNorge. Se OpiFlex video nedenfor.

Vår samarbeidspartner og robotspesialist er invitert på vår stand for å vise den nye OpiFlex, dette er en flyttbar robotløsning. RobotNorge er tilgjengelig under hele messen for å informere om nye muligheter. Litt mer informasjon om OpiFlex roboten her:

Innen additiv produksjon har vi med oss InssTek som viser en MX-Mini. Dette er en 5-akse metall printer som har et arbeidsområde på 200x200x200mm.

Den andre maskinen er en AXA VCC50, en kompakt og kraftig 50-kon 5-akse.

​Du vil også få testet Virtual Reality. Vi tar deg med på en reise fra hvordan vi benyttet VR til å planlegge en produksjonslinje for en av våre kunder. Du vil også få mulighet til å se en video av hvordan produksjonslinjen ser ut i dag.

Følgs oss på Linkedin for å holde deg oppdatert på de siste nyhetene: Følg oss her 

Ønsker du mer informasjon innenfor 5-akse bearbeiding? Ler mer her


Gratis billetter til SMART industri finner du her: Påmelding

I forbindelse med Smart Industri messen, inviterer vi deg og ditt firma til bransjefesten meet & eat.
Dato: onsdag 18.04
Sted: Thon Hotel Arena (på messeområdet)
Tid:18:30

Gi oss rask beskjed hvis du ønsker å delta på bransjefesten: send mail eller ring: 45 20 58 58


Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål:

Landing page